סדנת בניית ושדרוג קורות חיים למאסטרנטיות

סדנה מקוונת בזום
ללא תשלום
סדנת בניית ושדרוג קורות חיים למאסטרנטיות

השורות הראשונת של קורות החיים שלכם יקבעו תוך דקות אם מצאתן חן בעיני המגייסים, ואם לדעתם אתן מתאימות לתפקיד המוצע. לכן, כל כך חשוב לדייק את עצמנו, להבין מה נדרש מאיתנו ולהביא את עצמנו לידי ביטוי במסמך.

לכן הכנו במיוחד בשבילכן בשיתוף עם המשרד להוגנות מגדרית סדנה מקוונת, שתועבר בזום על ידי כנרת ברקול דיין, יועצת קריירה במרכז לפיתוח קריירה באוניברסיטת תל אביב.

בסדנה נתמקד בנושאים הבאים:

• מבנה קורות חיים ופירוט לגבי כל חלק (פרטים אישיים, השכלה, נסיון תעסוקתי וכו')
  • כללי עשה ואל תעשה בקורות חיים – האם לצרף תמונה? האם לכתוב מצב משפחתי? האם לכתוב את קורות החיים בעברית או באנגלית? האם לציין עבודה שעבדתי בה חצי שנה? האם לצרף מכתב נלווה?
  • כתיבת מכתב נלווה

משך הסדנה כשעה, ובמהלכה נעבור על דוגמאות לקורות חיים מוצלחים ונענה על השאלות שלכן.

שימו לב: נדרשת השתתפות עם וידאו.