סדנת לינקדאין בלעדית למאסטרנטיות של אוניברסיטת תל אביב

איך לינקדאין יכול לסדר לכן קריירה?

07 בינואר 2020, 10:00 - 12:30
הספריה המרכזית ע"ש סוראסקי, קומת הגלריה, חדר 212
סדנת לינקדאין בלעדית למאסטרנטיות של אוניברסיטת תל אביב

מאסטרנטיות יקרות, אחרי שהשקעתן כל כך הרבה בלימודים ורכשתן ידע ומקצוע - הגיע הזמן למנף את כל אלה למציאת המשרה שמעניינת אתכן.

אחד הכלים שיכולים לעבוד בשבילכן בתהליך החיפוש הוא הלינקדאין, ואנחנו, בשיתוף המשרד להוגנות מגדרית בקמפוס, הכנו במיוחד בשבילכן סדנה, שתלמד אתכן כל מה שצריך לדעת על הקמת פרופיל לינקדאין, יצירת רשת קשרים (נטוורקינג) ותרגול מיומניות חיפוש עבודה.

הסדנה תועבר על ידי יועצת הקריירה של המרכז לפיתוח קריירה, כנרת ברקול-דיין, ותתמקד בנושאים הבאים:

• הדרכה לבניית פרופיל מקיף ומקצועי
  • יצירת רשת קשרים: הסבר לגבי קשרים מדרגה ראשונה, שניה ושלישית, איך להזמין אנשי קשר, האם רשת הקשרים צריכה לכלול רק אנשים המוכרים לנו, טכניקות לחיפוש אנשים בלינקדאין
  • חיפוש עבודה בלינקדאין: איך מוצאים משרות, פנייה יזומה לאנשי קשר, אנשי משאבי אנוש או מנהלים מגייסים, הגדרות לשמירת דיסקרטיות בתהליך החיפוש
  • מציאת קבוצות ודפים עסקיים של חברות